ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

PROMMAR - Είδη Κομμωτηρίου - Βαφές - Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών - Επαγγελματικά Ψαλίδια - Σεσουάρ - Σίδερα - Μασιές - Βούρτσες - Χτένες - Αναλώσιμα

Προφίλ

Η εταιρία prommar δραστηριοποιείται από το έτος 2010 στον κλάδο της κομμωτικής και της ομορφιάς διαθέτοντας προϊόντα και είδη κομμωτηρίου.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Διαγόρα 116 Α.Τούμπα όπου λειτουργεί και το φυσικό μας κατάστημα.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Αγαμέμνων Κεχαγιάς ο οποίος εργάστηκε από το 1990 έως το 1996 στην Philips Ελλάς Α.Ε. και από το 1997 έως το 2010 στην L'oreal Ελλάς Α.Ε. ως περιφερειακός διευθυντής στον κλάδο κομμωτηρίου.

Η εταιρία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο του κομμωτηρίου,οι οποίοι εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε. Ειδικότερα, αντιπροσωπεύουμε: Την εταιρία Schwarzkopf - Rilken - Indola brands που ανήκουν στον ομίλο της Henkel μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών και απορρυπαντικών στον κόσμο. Την Ιαπωνική εταιρεία Kasho για την Β.Ελλάδα, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών ψαλιδιών στον κόσμο.

Στο portfolio της εταιρείας prommar υπάρχει επίσης εξοπλισμός,αναλώσιμα προϊόντα και εργαλεία κομμωτηρίου. Στο μενού των παρεχόμενων υπηρεσιών διαθέτουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή-ανακατασκευή (ανακαίνιση) κομμωτηρίων καθώς και τη συμβουλευτική διαχείρισης και λειτουργίας κομμωτηριακών επιχειρήσεων

Η prommar είναι μια νέα και ευέλικτη εταιρεία η οποία καλύπτει τις συνολικές ανάγκες μιας επιχείρησης κομμωτηρίου άμεσα,γρήγορα και αποτελεσματικά,ένας αξιόπιστος συνεργάτης έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών στη σύντομη πορεία της, παρέχοντας μια συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές και φιλικό after sales service.