ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ 

PROMMAR - Είδη Κομμωτηρίου - Βαφές - Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών - Επαγγελματικά Ψαλίδια - Σεσουάρ - Σίδερα - Μασιές - Βούρτσες - Χτένες - Αναλώσιμα

Ανακοίνωση Συμμόρφωσης GDPR

Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Εν όψει της εφαρμογής του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ατομική επιχείρηση «ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» με διακριτικό Τίτλο «PROMMAR» έχει δεσμευθεί σε ένα σχέδιο προετοιμασίας που εξασφαλίζει τη συμμόρφωση μας με τον Κανονισμό από την 25η Μαΐου του 2018, ημερομηνία στην οποία τίθεται σε εφαρμογή ο Κανονισμός.
Το GDPR είναι η σημαντικότερη διάταξη προστασίας δεδομένων από την οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 και ορίζει ένα τυποποιημένο σύνολο κανόνων για την προστασία δεδομένων, κοινό σε επίπεδο ΕΕ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, ενισχύει τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων ταυτόχρονα με την αύξηση των υποχρεώσεων των εταιρειών.
Η «PROMMAR» επιδεικνύει εδώ και χρόνια μεγάλη αφοσίωση και ευαισθησία στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων και θα συνεχίσει να πράττει έτσι με:
• Λήψη επιπρόσθετων τεχνικών μέτρων ασφαλείας.
• Συνεχή αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων την οποία μπορείτε να βρείτε στο site μας, www.prommar.gr.
• Συνεχή εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της σε θέματα διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων.
• Υποστήριξη των υποκειμένων που θέλουν να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα.

Γνωρίζουμε ότι η διαφάνεια και η λογοδοσία αποτελούν τη βάση για μια συνεργασία εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι εξίσου κεντρική μέριμνα για εμάς και τους υπαλλήλους μας, όπως ο νόμιμος και ευαίσθητος χειρισμός των προσωπικών σας δεδομένων.
Για οποιαδήποτε ζήτημα άπτεται της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων σε σχέση με την «PROMMAR» παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εκτίμηση,

Για την Prommar

Κεχαγιάς Αγαμέμνων