ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ 

PROMMAR - Είδη Κομμωτηρίου - Βαφές - Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών - Επαγγελματικά Ψαλίδια - Σεσουάρ - Σίδερα - Μασιές - Βούρτσες - Χτένες - Αναλώσιμα

Ψαλίδα - Αντιμετωπίστε την!

Ψαλίδα: Πώς να την αποφύγετε!

Αν δεν έχετε κοντά μαλλιά, πιθανότητα έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα των φριζαρισμένων ξηρών άκρων των μαλλιών με ψαλίδα. Οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα.

Αποκατάσταση της ψαλίδας

Η ψαλίδα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους: ξηρά μαλλιά, επιθετικά σαμπουάν,

στέγνωμα των μαλλιών με πιστολάκι σε υψηλές θερμοκρασίες,συχνό ίσιωμα των μαλλιών με μασιά ή σίδερο σε υψηλές θερμακρασίες ή μεγάλη καταπόνηση εξαιτίας των τεχνικών εργασιών (βαφές,ανταύγειες,χτενίσματα). Οι άκρες των μαλλιών είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στην «κακή αντιμετώπιση». Τα μαλλιά με ψαλίδα φαίνονται κυριολεκτικά γερασμένα. Τα μαλλιά φαίνονται γερασμένα γιατί είναι. Όταν τα μαλλιά φτάνουν μέχρι τους ώμους είναι περίπου τριών ετών.

 

Τα μαλλιά με ψαλίδα ΔΙΨΑΝΕ , δώστε τους την απαραίτητη υγρασία και κερατίνη έτσι ώστε να ''χορτάσουν''

Οι ειδικές θεραπείες για την ψαλίδα περιέχουν έλαιο argan,maroula oil,jojoba oil,έλαιο από φραγκόσυκο, τα οποία ενυδατώνουν και περιποιούνται τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη,υγεία απαλάσοντάς τους από την ψαλίδα. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μαλλιά φαίνονται και είναι πιο υγιή και όχι τόσο ταλαιπωρημένα.Επίσης, πρέπει να βάζετε μόνο μία ή δύο σταγόνες της θεραπείας για την ψαλίδα στις ξηρές άκρες των μαλλιών σας. Μια μικρή ποσότητα υγρού για την ψαλίδα έχει μεγάλη διάρκεια.

• Κόψτε τα μαλλιά σας για να καταπολεμήσετε την ψαλίδα

Πρώτα, τα καλά νέα: Χάρη στα αποτελεσματικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, όλο και λιγότεροι άνθρωποι έχουν ψαλίδα. Αν, παρά τα νέα προϊόντα, έχετε ψαλίδα, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε μακροπρόθεσμα. Οι ειδικοί στη φροντίδα μαλλιών μπορούν να εφαρμόσουν μια ειδική τεχνική που κρύβει την ψαλίδα κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά. Κόψτε τα μαλλιά σας περίπου ένα εκατοστό (περίπου 4/10 της ίντσας). Τα μαλλιά σας θα συνεχίσουν να μακραίνουν, αν τα κόβετε κάθε οχτώ με δέκα εβδομάδες, αφού μακραίνουν περίπου 1 με 1,5 εκατοστό το μήνα. Χάρη στο συχνό κόντυμα, θα έχετε πιο πλούσια και κυρίως πιο υγιή μαλλιά.

• Εργαλεία για να αποφύγετε την ψαλίδα

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ψαλίδας τακτικά, χρειάζεστε οπωσδήποτε εργαλεία υψηλής ποιότητας. Μη διανοηθείτε να χρησιμοποιήσετε φτηνές χτένες με σκληρά δόντια ή βούρτσες με μεταλλικές τρίχες. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε βούρτσες με φυσικές τρίχες (αγριογούρουνου) και φυσικές κοκάλινες ή ξύλινες χτένες. Είναι πολύ αποτελεσματικές. Αποφύγετε επίσης τις χτένες ή τις βούρτσες κρεπαρίσματος, οι οποίες είναι πολύ σκληρές για τα μαλλιά σας.